stine aagaard pedersen
certificeret slyngevejleder

Ejer af VikleStine

 
Om viklestine

 

Jeg hedder Stine og bor på midtfyn med min dejlige familie. Jeg er uddannet slyngevejleder og vil rigtig gerne hjælpe andre igang med at bære deres børn. For mig var bæreredskaber uundværlige og jeg synes alle skal have mulighed for at opleve den tryghed, omsorg og frihed, et bæreredskab kan give. 

Da jeg var gravid med vores datter, hørte jeg første gang, sådan rigtigt, om vikler og slynger, og synes det lød helt genialt. Jeg fandt en brugt strækvikle som blev brugt lige fra hun blev født – åh hvilken herlig fornemmelse at have bebs helt tæt ind til sig, samtidig med at hænderne var frie. Det var dog en forholdsvis tyk strækvikle og det var midt om sommeren og der blev kampsvedt, kan jeg love dig for. 
Jeg undersøgte sagerne og fandt frem til en strækvikle med bambus – åh hvor var det dog rart i de varme sommermåneder.

Efterhånden som bebs blev større, kom behovet for en anden type vikle – og puha hvor var der dog mange typer og blends at vælge imellem – til sidst fandt jeg en brugt fastvikle i børneloppen som straks kom i brug. Jeg aner ikke hvad mærke det var og, sådan set i bakspejlet, tror jeg faktisk bare det var en hjemmelavet en af almindeligt bomuld, som det man laver lagner af. Nå pyt, den fungerede upåklageligt – jeg har dog sidenhen fundet ud af, at rigtige vikler er langt nemmere at have med at gøre og er lavet af materialer der gør dem dejlige at røre ved og giver dem bedre “grip”. 

Det er faktisk næsten en hel videnskab i sig selv at finde ud af alle de “blends” og vævninger og GSM og jeg skal komme efter dig. Noget som jeg langt fra er ekspert i. Den viden som jeg har tilegnet mig via min slyngevejlederuddannelse, al min research og personlig erfaring, vil jeg gerne dele ud af – derfor finder du en masse brugbar viden under fanen “Info og Guides”.

Jeg er nok sådan lidt praktisk anlagt og vil bare gerne have en vikle der er nem at have med at gøre og nem at vedligeholde og så må den da også gerne være flot, nåja og heller ikke alt for dyr. Jeg tænker der er mange, der har det som mig – derfor har jeg lavet denne webshop – for helt almindelige mennesker, med almindelige ønsker og behov og en almindelig pengepung. 

Bare sådan helt nede på jorden…

 
værdier

 

… apropros nede på jorden – så går jeg op i at passe på vores Jord og miljøet og hinanden så godt jeg kan.

Det skal min webshop også afspejle – derfor vælger jeg med omhu de produkter som du kan finde på VikleStine.dk. De kommer alle fra firmaer som også tænker på miljøet og deres medarbejdere i deres produktion og valg af materialer. Jeg vægter europæisk produktion højt – både ud fra et etisk og et logistisk synspunkt.

Derudover genbruger jeg emballage hvor jeg kan – og hvis det ikke er muligt, vælger jeg de produkter som er mindst belastende for miljøet. Du kan derfor sagtens være ude for at din pakke fra VikleStine ankommer i en papkasse fra et andet firma. Jeg synes det er unødvendigt at få speciallavet papkasser med logo og reklamer osv på – ja det er flot – men der er så mange gode papkasser der allerede er brugt ressourcer på at fremstille, så hvorfor ikke bruge dem indtil de ikke kan mere – så kan de blive smidt til genbrug igen.

Mange bække små…..

miljøvenlig